duminică, 3 aprilie 2011

Sote de broccoli cu ciuperci

O rețetă ce nu-ți ia mai mult de 30 de minute ca s-o faci.
Ingrediente:
-broccoli,
-ciuperci proaspete,

-usturoi,
-sare, piper,
-1 pahar mic de vin alb,
-4-5 linguri de ulei de măsline,
-semințe de susan,
-2-3 linguri supă de legume sau apă.
Mod de preparare:
Broccoli se spală, desface buchețele, iar ciupercile spălate se taie felii. Usturoiul se curăță, taie feliuțe.
Într-o tigaie punem la încins uleiul, adăugăm ciupercile și le călim 2-3 minute la foc iute, apoi adaugăm broccoli.
Punem păhăruțul de vin, supa, sare, piper după gust și acoperim cu un capac sa se înăbușe. Când este gata se adaugă usturoiul, semințele de susan, se ia de pe foc și se servește ca și garnitură la preparate din pui, paste din grâu, orez sau preparate de post.
Eu l-am servit alături de câteva bucăți de pui cu susan și paste de orez cu pui și broccoli. Stropite toate cu sos de soia amestecat cu pasta de ardei iute...merg foarte bine împreună.
Sa aveți pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu