luni, 4 aprilie 2011

Pui cu susan

Ușor de pregătit, puiul cu susan este un preparat chinezesc de bază.
Ingrediente:
-piept de pui,
-ou,
-faina,
-vin de orez
-amidon,
-nucșoară, scorțișoară, flori de anason,
-puțin muștar,
-semințe de susan,
-ulei de susan,
-ulei de floarea soarelui pentru prăjit.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spală și se taie fășii subțiri. Din făină, ou, vin, amidon, condimente, muștar,  ulei de susan se face un bechamel. Se trece pieptul de pui prin făină, apoi prin bechamel și susan și se pune la prăjit.
Se prăjesc pe ambele fețe iar când sunt rumenite ușor se scot într-o sită la scurs.
Pot fi servite ca atare sau pot însoți alte preparate, cum ar fi orezul, spaghetele de orez sau salatele.
Să aveți poftă!

2 comentarii:

  1. Am mancat in multe locuri incercari ale preparatului astuia. Ma bucur ca am gasit reteta si o sa incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata fosrte delicios si nu pare greu de facut. Trebuie incercat.

    RăspundețiȘtergere