sâmbătă, 5 februarie 2011

Salata de pui cu cicoare

O salata răcoroasă, ușor de realizat. Rețeta este thailandeza, eu doar am adaptat-o puțin.
Ai nevoie de:
-andive,
-piept pui,
-ou,
-ridichi,
-castravete verde,
-roșii,
-ceapa verde,
-pătrunjel verde,
-ulei de arahide,
-muștar Dijon cu boabe,
-lămâie,
-sare.
Pieptul de pui se face grătar se lasă la răcit. Oul se fierbe de consistenta tare, legumele se spala. Se face un sos din muștar  Dijon cu boabe, ulei, sare, zeama și pulpa de lămâie. Andivele se spala se taie julien. Rosia se taie felii, ridichea, castravetele și ceapa verde se taie rondele pătrunjelul se toaca mai mare. Se amesteca toate ingredientele, cu o parte din sos, se ornează cu felii de ou și restul de sos.
Eu nu am mai avut răbdare sa-i fac poza și gustase-m din salata amestecan-do înainte. Merge foarte bine  alături de spaghete de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu