1kg oase de porc, 3 cepe roșii,
3 cartofi mari,3 morcovi,
1 bucata țelină,1,25l borș de casă,
tăitei de casă,
sare, piper, boia, 1 lingură bulion și puțin pătrunjel verde și leuștean.
Oasele se fierb și se îndepărtează spuma cât mai des posibil.
Ceapa, morcovul, țelină se taie subțiri.
După aproximativ 45 minute de fiert oasele se adaugă legumele, fără cartofi.
Cartofii tăiați cubulețe, se adaugă după alte 15 minute.
Se pun și tăiteii de casa, după ce au fiert se adaugă bulion, piper, sare, boia borșul. Se mai lasă 15 minute la foc. Se trage oala de pe foc se pune pătrunjelul verde și leușteanul tocate mărunt.
Se servește fierbinte cu ardei iute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu